maandag 10 oktober 2011

Hondenleven op Panglao

Anderhalve week geleden raasde typhoon Nalgae langs ons Filipijnse eiland Panglao. Vervolgens werden we volledig omvergeblazen door een storm van Chinese duikstudenten. Wat een hondenleven. De rust is nu echter wedergekeerd. We hebben vandaag voor het eerst hartgrondig kunnen genieten van het luie eilandleven.
We hebben allereerst heerlijk uitgeslapen tot maar liefst 06:00 uur. Een warme stralende dag lachte ons reeds toe.
Daarna heeft Ed twee uur lopen smijten en stoeien - net als de honden Gogo en Stinky jr. van Sierra Madre Dive Resort - met kansarme gewichten en fitness-apparaten in de plaatselijke sportschool.
Shu heeft eindelijk wat emails kunnen versturen en relaxed haar luisterboek kunnen beluisteren, terwijl ze uitkeek naar de thuiskomst van Ed.
En zo wordt het vanzelf een uurtje of 17:00. Dat is de tijd dat de restaurants op het strand zich klaar maken voor de avondgasten. Alle verse lekkernijen worden uitgestald voor de barbecue.
Deze dag eindigde weliswaar met een wat bewolkte zonsondergang, maar u hoort ons niet klagen over ons luie hondenleven.

1 opmerking:

  1. Wat een mooi (wild) leven, een beetje overgeleverd aan de natuur, hard werken en je doel behalen, dat geeft een goed gevoel!

    Wij leven op dit moment met temp. 17 graden met storm (8)en zoeken alvast de stoffige winterjassen op zaterdag wordt het 13 graden.

    Vanavond organiseer ik een lezing over het vermenigvuldigen van planten en stekken, vrijdag ga ik naar de bollenmarkt in de Keukenhof (is er het hele weekend, zo gaan wij met goede moed opweg naar het VOORJAAR!

    BeantwoordenVerwijderen