dinsdag 11 oktober 2011

Hondenweer

Voortbordurend op de vorige post even het volgende. De herfst is hier inmiddels ook aangebroken. Het regent hier al zo'n 24 uur non-stop en er wordt gefluisterd dat er morgen een typhoon langskomt. Maar wees niet ongerust, op ons eiland krijgen we alleen de randjes van de storm mee.
Het ziet er naar uit dat het hier met al die regen en wind voorlopig hondenweer blijft. Een kleine kanttekening bij deze voorspellingen is dat 28 of 29 graden Celcius dan wel weer aangenaam is.
Gelukkig heeft Shu op de Albert Cuyp twee prachtige regenponcho's gekocht.
Voorlopig zal dit dus wel het fashion statement van Ed zijn: kekke flitsende Willempie helm, gecombineerd met een bochel van zijn rugzak onder een fiers flapperende regenponcho: moeders, houd uw dochters binnen!

1 opmerking:

  1. Echt stoer vind ik jullie, terwijl het mooie tropische land schoonregent.., doorgaan met je plan! Deze uitgaging brengt je dicht bij jezelf, niet opgeven met positieve gedachten moed verzamelen en er voor gaan!

    Wat is het heerlijk om s'avonds in je huis aan te komen en lekker relaxt met een dekentje op de bank te mijmeren over deze mooie reis!

    Als de zon weer schijnt ben je helemaal gelukkig!

    BeantwoordenVerwijderen