zaterdag 25 december 2010

Happy birthday mama!

Mama Cheung is jarig. Van harte lieve mama! Wij hebben ons best gedaan om een mooie verjaardagsfoto in kerstsfeer voor je te maken. We kregen een lift naar het zwembad op de jetski van de plaatselijke tropische kerstman en namen een duik.
Lieve mama, moge het maar een hele fijne dag worden vandaag. Lekker eten met familie en vrienden bij Tai Wu in Rotterdam. Hopelijk krijg je heel veel leuke cadeautjes. Om je een beetje te laten lachen staan hieronder nog wat making-of plaatjes van de fotoshoot.
Even een testplaatje boven water.
Oké, ga je mee onderwater met dit rEnDier? [lachband: aan]
Shudolf het rendier komt niet meer bij van het lachen (om haar eigen grappen).
Leuk geprobeerd, maar wat staat er nou op het bordje: appy hday ma? Die charmante glimlach van Ed is overigens wel helemaal spot on!

1 opmerking:

  1. Hé feestnummers,

    Onze welgemeende felicitaties met de verjaardag van Ma Cheung, leuk dat zij haar Rotterdamse feestje kan vieren en...,dat zij gezond en levenslustig is! Als vanouds is Pa Jack van de partij en wij gaan 2 januari alnog feliciteren want wij waren bij Martin en Roos om met elkaar Kerst te vieren.

    's Morgens hebben wij in de kerk gezongen met de kantorij, het was mooi en harmonieus, we hebben alle reden om heel dankbaar te zijn.
    Jeff en Marianne waren ook bij het kerstfeest, Jeff ziet er goed uit! Hij was vrolijk en heeft met Jessy gezellig spelletjes gedaan.
    Oom Krijn heeft lekker een stukje zalm gegeten en hij groeit elke week een kilo tot zijn normale gewicht. Wij hebben hem een joekel van een fruitschaal gegeven, daar wij hij blij mee!
    Vanavond gaan we hem weer opvrolijken. Groet van Kerst-Ma

    BeantwoordenVerwijderen