maandag 7 oktober 2013

All for Jennifer

Voor degenen die hebben gestudeerd is de 'ontgroening' een welbekend begrip. Binnen de professionele duikwereld bestaat er net zoiets, namelijk 'de snorkeltest'.
Deze vrolijke jongeman heeft weliswaar al een half jaar geleden zijn opleiding tot Divemaster afgerond en heeft ook al zes maanden als Divemaster gewerkt, maar hij mag zich pas echt Divemaster noemen nadat hij de 'snorkeltest' heeft volbracht.
Ten overstaan van alle instructeurs en stafleden van Sierra Madre Divers, zal hij zich moeten bewijzen.
Brett, onze manager, leest een voor een de zes vragen voor om zijn duikkennis op de proef te stellen. Bij ieder fout antwoord moet onze Divemaster in spe een 'shot' [lees: een sterk Chinees drankje in een keer achterover slaan] nemen.
Na vijf shots te hebben ingenomen, begint het serieuze werk. Dit masker met snorkel zal hij op moeten zetten. Gezien de tekst op het masker, 'Ik doe alles voor Jennifer' (zijn vrouw die in China zit), belooft deze snorkeltest een succesvol einde te krijgen.
Alle aanwezigen wordt gevraagd een scheutje van alle drank dat aanwezig is, in de vaas te doen. Zelfs suiker en koffiemelkpoeder blijven niet bespaard.
Als Divemaster heeft hij reeds vele malen uit moeten leggen aan Open Water studenten, dat zij niet hun neus moeten gebruiken bij het inademen. Okay, is hij er nu zelf klaar voor?
En gieten maarrrrr!!!
Goed doordrinken, anders komt het er uit en telt het niet!
En ja hoor, we hebben weer een Divemaster erbij. Gefeliciteerd!

1 opmerking:

  1. Ach wat zielig voor die beste Chinees, was hij erg misselijk? Wel een grote diepe liefde als hij dit allemaal voor zijn Jennifer over heeft! Zo diep als de Ocean!

    Die Brett is me er ééntje, hij lijkt op een stoere zeebonk, zo van de grote vaart geplukt. Wel streng voor de duikers! Maar..., als hij maar rechtvaardig is!

    Jullie zullen 's avonds wel lekker moe zijn van de zee- en buitenlucht. Lekker tukkie doen met z'n tweeën als het vroeg donker wordt. Ik zie het voor me, truste!

    BeantwoordenVerwijderen