woensdag 9 oktober 2013

Beestenboel

Trouwe volgers van ons herinneren zich vast onze huispoezen Poopsie en Arnold (op Koh Tao) en onze trouwe hondenvriend Wodan (in Maninjau) nog wel.
In Easy Way Villa is het een grote beestenboel; de twee Pitbull puppies heten Chili en Pepper.
Niet alleen de Filippijnse bevolking is aardig en gastvrij, zelfs deze Doberman Pinscher verwelkomt iedere vreemde aan het hek met een vriendelijke blaf en kwispelende staart. De blonde hond op de achtergrond, Nene genaamd, heeft kanker overleefd en dan is er nog een vijfde hond, Stinky, die vandaag terug is gekomen na een operatie.
En dan hebben we ook nog een handje vol katten waarvan deze, dwangmatig knuffelende schat altijd bij ons binnenkomt voor een bordje Whiskas.
Allemaal heel leuk natuurlijk, maar zo'n beestenboel heeft ook z'n eigenaardigheden: overal in de tuin zijn teenslippers te vinden. Zie hier de blauwe linker slipper van Brett naast de brommers.
Kennelijk hebben de honden een linker teenslipper fetish: binnen een uur na intrek van Easy Way Villa was Ed zijn linker slipper kwijt. De dag erna troffen we hem ergens in de tuin aan met de nodige knabbel-littekens erin. 

1 opmerking:

  1. Hé grappig, in de tuin in de Casa a la vacantia is het een beestenboel, dat zien wij in Holland nu nooit eens. Ed en Shu Ming zijn echt van die opgeruimde type's waar orde heerst en zij streven naar perfectie! Zo te zien zijn wij als familie en vrienden niet de enigen die nieuwschierig zijn naar jullie omstandigheden, de beesten bende vindt het gezellig dat jullie er zijn!

    Maar dat zij de teenslippers van Ed roven is niet best, want waar haal je zo gouw weer een paar maat 47 vandaag. Maar..., in Azië is alles handmade er zal wel een aardig mannetje in de buurt wonen die van het rubber van oude autobanden nieuwe slippers knipt.

    Samen met Ed heb ik menig maal de Albert Cuyp afgelopen voor het gewenste hippe/favoriete schoeisel,
    ach ja dat was in de goeie oude tijd!

    En nu..., happy time, quali-time!

    BeantwoordenVerwijderen