donderdag 3 oktober 2013

Sierra Madre Divers

Nog geen 24 uur aangekomen op Alona Beach, hebben we al van alles geregeld en gedaan; een eerste overnachting in Elephant Blue Resort, een bungalow voor de rest van ons verblijf, twee eerste funduiken en een klas van 10 Chinezen in het zwembad.
Je zou het niet zeggen bij het zien van onze vakantiewerkplek Sierra Madre Divers, dat hier momenteel dagelijks 40 tot 50 Chinese duikstudenten tegelijk rondlopen.
Druk op zoek naar hun instructeur, met natte spullen rondsjouwend, sommige met enthousiaste oogjes en zeer veel zin in de eerste zwembadsessie, anderen met wat gespannen blik in afwachting op de eerste open water duik.
Terwijl alle studenten of aan het studeren zijn of bezig met hun zwembadsessie of hun eerste duik in zee aan het ervaren zijn, genieten wij nog even van de rust.
Met 32 graden Celcius en dit als uitzicht is het helemaal niet erg om 's middags vervolgens in de stromende tropenregen de zee op te gaan met 10 zenuwachtige en kotsmisselijke studenten. Het is gewoon weer heerlijk om terug te zijn. 

2 opmerkingen:

  1. Zo, nu ben ik 's morgens om 07.07 toch even met jullie op Sierra Madre, uitkijkend op de Bohol Oceaan, wat een genot zeg. Jullie bloed stroomt deze weken met passie en oh..., wat gaan we onder water weer beleven!
    'k Zie jullie daar al helemaal zitten aan een ontbijtje met de heerlijk kabbelende golfjes in zicht, ha, ha!

    In Holland? Vandaag, beginnen met regen en de Leidenaren liggen nog voor Pampus na 2 dagen feesten, echter het waren mooie dagen met veel feestgedruis. De haring, hutspot met een sudderlapje smaakten heerlijk. Met een softijsje toe was het compleet.

    Nu ga ik de pompoenen wassen (moeten schoon zijn voor de kids) voor de happening van morgen en de tuin kaal plukken voor de pompoen-herfst-stukjes!

    Doe voorzichtig met de Chinezen in de diepe Oceaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo, ik werd vandaag door Ma geinformeerd over de nieuwe berichtjes op jullie blog. Leuk om weer mee te lezen. Hier ook nog een lekkere dag met 20 graden. In oktober!

    BeantwoordenVerwijderen