zaterdag 19 oktober 2013

Tarsier Paprika Restaurant

Omdat de laatste jaren steeds meer toeristen het eiland Panglao weten te vinden, worden er steeds meer resorts en guesthouses gebouwd. Vooral op Alona Beach is er momenteel geen plekje te vinden waar niet gebouwd of verbouwd wordt met de nodige geluidsoverlast.
Om al het getimmer en geboor te ontlopen, zijn we vanmiddag maar eens bij een paar baaien verder gaan kijken voor een lunch.
Het net nieuw geopende Tarsier Paprika Restaurant is nog bij weinig mensen bekend, dus we hadden dit paradijsje voor ons alleen.
 
Tim ziet het wel zitten om iets dergelijks op te starten...
...misschien wel samen met Shu.
Ach, het is altijd goed om met elkaar eens lekker weg te dromen.

2 opmerkingen:

  1. Het lijkt mij wel wat voor Ed de manager, nicht en neef, de jonge ondernemers, je moet dan wel aardbeving en orkaan bestendig zijn. Er komt veel voor kijken om winst te maken!

    Op dit moment zijn de leefomstandigheden..., optimaal?
    Aan het heerlijke voedsel te zien zijn er in de kuststreek strandtentjes te vinden waar je smakelijk kan smikkelen. De aanvoer is op gang gekomen.

    Hoe gaat het met de duikprestaties, kan er weer gedoken worden?

    Vanaf vandaag nog een volle week in Azië voor de drie musketiers, wat is het leven toch mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk om hier jullie belevenissen te volgen! Van Tim heb ik al begrepen dat het helemaal fantastisch is, een paradijsje. Dit wordt door jullie beeldmateriaal absoluut bevestigd! En zo kan ik mijn mooie man ook nog bewonderen :-)

    Maak er met zijn drieën een geweldige week van!

    Liefs x Marie-Louise

    BeantwoordenVerwijderen