donderdag 6 mei 2010

Terug op Koh Tao

Na een zeer vermoeiende treinreis vanuit Maleisië - met stoelen die alleen maar in de kaarsrechte stand konden staan - voelde de aankomst op Koh Tao als een waar thuiskomen. Op de pier stonden Yvonne en Valentijn ons op te wachten en de bekende taxichauffeur van Buddha View Dive Resort bracht ons met een lach naar de duikschool. Daar werden we door al mijn 'collega's' hartelijk welkom thuis geheten. Vervolgens hebben we ons nieuwe appartement betrokken, een zaligheid: brandschoon, met aparte woonkamer, slaapkamer, Wifi en - als klap op de vuurpijl - tv met de zender BVN. Televisie voor Nederlanders in het buitenland.
Onderuitgezakt op de bank, Pauw & Witteman aan en dan pas zie je écht in waarom al die schotelantennes toch aan de flatgebouwen hangen in Nederland. Al met al: Koh Tao...it's good to be back!

2 opmerkingen:

  1. en dat voor iemand die al die jaren zonder t.v. heeft kunnen leven! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hé Ed en Shu Ming,
    Verbazing, dit hebben wij niet kunnen bedenken!
    De band met het rare landje Holland is duidelijk herkenbaar in jullie keuze. Toch even de hang naar enige "luxe" en comfor. Heerlijk zo'n fris en licht THUIS en dan even ontspannen voor de buis, eens even kijken wat er in holland gebeurde. De koningin met de schrik van de 4 mei viering, een zichzelf ingedronken man slaakte bedrijgende kreten, publiek in paniek, Beatrix, Alexander en Maxima de kerk ingevlucht,wat gewonde mensen als resultaat. Heel gelukkig een PRACHTIG bevrijdingsconsert op de gracht en Beatrix weer heel blij! Wees vrolijk vandaag, ik ga straks even in Amsterdam kijken! groet van Ma'tje

    BeantwoordenVerwijderen