maandag 10 mei 2010

Zomaar een leuk tropisch plaatje

Maandagochtend op Koh Tao. Even een foto maken van een strandje (Sairee Beach). Niks meer en niks minder. Enjoy, misschien helpt het u door barre het-is-koud-voor-de-tijd-van-het-jaar tijden.
De file op de A2 - 8 km bij knooppunt Holendrecht - is hier erg ver weg.

1 opmerking:

  1. Hoi Ed en Shu Ming,
    Er zijn hier ook nog genoegelijke dingen, zoals een heerlijk etentje bij de Griek.
    Samen met Mart en Rosie hebben wij daar heerlijk en vooral rustig van genoten. De harde werkers hadden een avond,tijd voor Moerders-moederdag vrijgemaakt en Jan de klusser kon daar van mee genieten! Zijn favoriete gehaktballetjes in tomatensaus waren heerlijk en hij kreeg ook nog een grote mannen spies met varkens- en ossehaas, helemaal geweldig. Mart had gisteren met de kids het kookeiland in elkaar gezet, die vinden het helemaal toppie, zij zijn van plan om zoals zij zeiden "langer bij Mart en Roos" te blijven slapen "in onze kamer". Roos heeft een kunstwerk op hun kamermuur geplakt, een heel grote rode roos. Morgen ga ik de gordijnen langer maken, dan is er weer een klus geklaard.
    Mart en Rosie gaan rustig door, het zijn echte TOPPERS met 2 rechter handen, wij zijn dankbaar dat het met jullie allen goed gaat en dat dromen uitkomen!
    Groeten van Ma'tje

    BeantwoordenVerwijderen