vrijdag 14 mei 2010

Update 2: Seh Daeng

Het land van de glimlach lost haar problemen op haar eigen manier op. Schreef ik onlangs nog over de dissident generaal majoor Seh Daeng, afgelopen donderdag is hij tijdens een interview met een buitenlandse journalist, op straat door zijn hoofd geschoten. Hij is naar het ziekenhuis gebracht, waar hij een spoedoperatie heeft ondergaan.
Seh Daeng; zijn arts schat zijn kans op overleving in als "quite low". UPDATE 17/5: Vanochtend is Seh Daeng in het Vajira ziekenhuis in Bangkok overleden. In rap tempo volgen de gebeurtenissen elkaar nu op in Bangkok. Het leger schiet met scherp op de demonstranten die zich hebben verschanst achter hun barricades. De trieste tussenstand is momenteel 35 doden en ruim 200 gewonden.

2 opmerkingen:

  1. Hallo Ed en Shu Ming,

    Wat een trachische geschiedenis, wij weten de achtergrond niet allemaal, zo komt een mens soms aan z'n einde. Voorzichtigheid is geboden, de sfeer in Bangkok is nog steeds gespannen. Wij hebben op TV gezien dan de demonstraten zich hebben verschanst, de regering wil ze nu uiteen drijven. Wij bidden voor het welzijn van het Thaise volk en zijn zoveel goede mensen. En het nieuws bij ons?
    Vandaag komt Ruben, de enige overlevende van het vliegtuigongeluk in Libië, weer terug naar Holland. Veel mensen leven met hem mee, hij weet nog niet dat zijn ouders en grote broer niet meer in leven zijn. Onze 9 jarige held moet leven met een rugzak vol verdriet, familie en vrienden zullen hem steunen. Wij hopen dat hij veel levens blijheid mee krijgt van Onze Lieve HEER, dat hij hem draagt over zijn verdriet. Vell liefs van Ma'tje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. erg ironische tekst in retroperspectief bij het volgende artikel; de kop is eraf

    BeantwoordenVerwijderen