dinsdag 11 mei 2010

Update: Seh Daeng

In een topic van 16 maart op ons weblog stond een foto van een - bij de redactie onbekende - schijnbaar hoge legerbaas die even polshoogte kwam nemen bij de demonstraties.
Gooi die handen in de lucht. Het blijkt generaal Majoor Khattiya Sawasdipol, in de volksmond bekend als Seh Daeng, te zijn geweest. Hij is nu volop in het nieuws, verdacht van subordinatie en het samenspannen met de demonstranten; mogelijk zelfs het leiden van gewelddadige subgroepen. Uit zijn wikipedia pagina blijkt dat hij al vaker ter discussie heeft gestaan. Leuk detail: na wat corruptie zaken werd de generaal majoor eerder door de Thaise legerleiding weggepromoveerd tot Aerobic leraar.

1 opmerking:

  1. Volgens een wijze Afgaanse vrouw is de man die vrienden heeft, die goed doen de juiste man waar je op moet kiezen.
    Dus wie is er man/vrouw in Thayland aktief voor zijn/haar land, zonder zichzelf te verrijken? Streven naar beter onderwijs, omstandigheden en het welzijn van de bevolking?
    De man/vrouw die deze macht aankan zonder corrupt of geweldadig te worden is een vaderlandslievend mens en verdient het om president te worden. Zal ik hem/haar komen zoeken? Ma'tje

    BeantwoordenVerwijderen