zondag 2 mei 2010

D'Lagoon

De afgelopen tijd hebben we vertoefd op Pulau Perhentian Kecil. Een pittoresk eilandje aan de Noordoost kust van het Maleisische schiereiland. In de baai Teluk Kerma vonden wij onderdak bij D’Lagoon Chalets. Tijdens onze ‘negen dagen semie-onbewoond eiland’ hebben we alle weersomstandigheden meegemaakt. Van tropische onweerstormstortregens tot bloedverziekend blauw zonder wolkje. Tel daarbij op dat er – naast snorkelen - geen zak te beleven is en je hebt de ingrediënten voor een heerlijke vakantie.
Ons ‘Chalet’ c.q. twee onder één kap bouwvallig houten barak. Het uitzicht vanaf het balkon is, mits je het wasgoed aan de kant schuift, echter best geinig.Een fotootje richting ons Chalet, genomen vanaf de andere kant van het strand.
Postcard perfect pica van het uitzicht op buureiland Perhentian Besar.

2 opmerkingen:

  1. Nog schildpadden tegengekomen tijdens de snorkelsessies?

    Groeten,
    Martin

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wij willen wel 1 week met jullie ruilen, de tropische storm nemen wij dan op de koop toe. Hier is het guur koud, 5 dagen op de camping = 3 middagen zon en vandaag stortregen met vannacht slechts 2 graden. Zelfs de vrijmarkt is in het water gevallen, gelukkig s'middags zon. Op koninginnedag werd het vuil niet opgehaald omdat de vuilnismensen staken. JULLIE HEBBEN DUS NIETS GEMIST! Morgen wordt de vloerbekleding bij Mart en Roos gelegd, dat is weer helemaal leuk, dan ziet het er al sfeervol uit! Roos en Mart hebben samen behangen, heel erg creatief!

    BeantwoordenVerwijderen