dinsdag 1 maart 2011

Correspondenten Medan

Het mag dan lijken dat we de hele dag niets anders doen dan lekker eten, beetje rondlopen, mensen en aapjes kijken, luieren, lezen, niksen, weer lekker eten en dan slapen. Niets anders is waar! Maar tussen al die drukte door, is er nog een aantal dingen die we regelmatig doen waar jullie, trouwe volgers, mogelijk geen weet van hebben.Administratie zoals betalingen, verzekeringen, post, email en belastingaangiftes dient met enige regelmaat bijgehouden te worden.
Daarnaast werken we ons groen -nog net niet geel- zoals jullie hier kunnen zien, aan het schrijven van vermakelijke blogs voorzien van mooi bewerkte foto's. Dit is een kijkje bij ons head quarter te Medan. Buiten rijden koeriers af en aan om onze poststukken te bezorgen en ons van afhaal-gado gado te voorzien.

1 opmerking:

  1. Hallo mensen van het hoofdkwartier MEDAN,

    Wat hebben julie veel voor ons over, dat is dan ook de reden dat de band met familie en vrienden zo hecht is!!!! Bewonderendswaardig, actie en inventiviteit, zo worden jullie niet vergeten! Een wereldwijd netwerk is het resultaat, je zou het voor geen goud willen missen! Be loved, Wil-Ma'tje

    BeantwoordenVerwijderen