woensdag 30 maart 2011

Bukit Tinggi van boven

We zijn in Bukit Tinggi, een bergdorpje dat zijn naam vrij laat vertalen als Hoge Heuvel. Temidden van een drietal vulkanen begeven we ons op 930 meter boven zeeniveau. Hoewel dit niet echt een Tibetaanse hoogte is, voelt het voor ons uit de Nederlanden toch als het dak van de wondere wereld.
U vraagt zich natuurlijk af hoe de daken er op het dak van de wereld uitzien.
Welnu, wat denkt u van uitermate roestig en voorzien van golfplaten?
Hier en daar is nog wat in aanbouw, maar de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat de bouwwerken er hier in de regel niet al te lang over doen om er oud en versleten uit te gaan zien.
Beauty is echter in the eye of the beholder. Kijk eens naar dit wonderlijke lijnenspel; een Stealth F-117 Nighthawk compositie van golfplaten.

4 opmerkingen:

  1. De zomerschilder kan zich daar vast goed uitleven met een paar potten menie!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De architecten zijn in Bukit Tinggi in opmars. Ik vraag mij wel af hoe de mensen het daar beleven. Met 35 graden lijkt het mij een grote braadpan, hier willen de mensen met 25 graden al een airco.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ha Ed en Shu,
    Meteen maar weer even alles doorgenomen en weer genoten van alle verschillende foto's en omstandigheden. Ja, daar hebben wij hier geen notie van, maar we maken het toch van afstand weer mee. Geweldig om na zoveel jaar toch weer even Engelse les te geven op een school, waar je dat al eerder hebt gedaan en dat ze je nog zo goed kennen. Erg jammer, dat het schoolhoofd dat niet meer mee mocht maken. We blijven jullie volgen, want we genieten mee.
    H.gr. Roos en Ruud.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. He Ed en Shu hier ook weer een dag flink met z'n allen genoten! Zaterdag 2 april 2011 een zonnige dag met 25 graden! De zomer is begonnen de lente slaan we over?

    BeantwoordenVerwijderen