woensdag 30 maart 2011

Tiga Tahun

Gisteren, 29 maart 2011, vierden Ed en Shu hun driejarig samenzijn. Shu liet als verrassing voor Ed een hele schoolklas een liefdesgroet opdreunen en nam het op op de geluidsrecorder. Ed was zich natuurlijk weer niet bewust van een mogelijke speciale datum; hij weet doorgaans niet eens wat voor dag van de week het is.
Een lekker stel dat elkaar nagenoeg nimmer de ogen groen of rood timmert. Om misverstanden en dientengevolge boze brieven van moeders te voorkomen; het betreffen hier rood-groene 3D brillen. We moesten ze dragen tijdens een romantische c.q. hemeltergende bioscoop voorstelling van de kaskraker Gnomeo and Juliet.
Hoe deze foto hier is terechtgekomen is ons een raadsel. Het is in ieder geval geen weergave van Ed in zijn dagelijkse leven, leidzaam gevangen in Shu's web.
Enfin, het heugelijke feit moest gevierd worden en na twee weken Pariaman, waar alleen rijst in al zijn gedaanten wordt geserveerd, leek het logo van The Pizza Hut een teken uit de hemel.
U denkt Ed in emotionele toestand aan te treffen. Het is echter waarschijnlijk niet de emotie die u denkt. De handen in het haar zijn een uiting van wanhoop en hartstochtelijke frustratie.
Heeft u ooit al eens een pizza gegeten bij The Pizza Hut? Tafeltennis batjes formaat achten ze groot genoeg voor 1-2 personen. Daarbij is het als vegetariër geen pretje als je, ondanks de uitdrukkelijke bestelling, onverhoopt toch kip in de Crown Crust verwerkt vindt.
De optocht van trommelende kids was dan wel weer een leuke geste van de stad Bukit Tinggi - al was het deuntje voor sommigen ietwat slaapverwekkend.
Hele mooie meiden vlagden dat het een hartelijke lieve lust was.
Over de kleur van die vlaggen was overigens goed nagedacht. Het geel van een oneindigende zon die ons tijdens onze reis vergezelt, gecombineerd met het turkoois van de door ons zo geliefde oceaan. Spot on!

1 opmerking:

  1. Gefeliciteerd geliefden!

    Wat heeft het leven toch veel bijzondere dingen voor jullie in petto, 3 jaar samen, het waren havy times for you! Burgelijk saai...,nee, dat echt niet. Alleen het moet gezegd, de piza van Is Morus uit de Raadhuisstraat is vééél lekkerder!

    BeantwoordenVerwijderen