maandag 28 maart 2011

Jackfruitboom

Zoals al eerder opgevallen, groeien de ingrediënten voor een overheerlijke maaltijd in Azië gewoon 'op straat'. Bij het zien wegrijden van deze ballonnenverkoper van het strand van Pariaman, zou je in een snelle wenk misschien kunnen denken dat er groene ballonnen aan de boom hangen. Het zijn echter de Jackfruits. Heerlijke groenten voor in een West Sumatraans ontbijt: Lontong Cubada.

2 opmerkingen:

  1. Hé Eddy,

    Ik heb zojuist even 2 gebakken eitjes gegeten als tussen-pauze van je grandioze website verslagen, met een bakkie koffie (helaas niet JOU koffie) dus ik kan helder denken en mezelf te verplaatsen naar de stranden van de Oostkust van Sumatra. Ik zit hier helemaal van te genieten!

    Hé Su'tje,

    Wat appetijtelijk dat je 's morgens zit te knabbelen aan de verse Lontong Cubana! Wij zien het voor ons, even je oefeningen doen om soepel te blijven en hard werken aan de site voor de achterblijvers..., m'n petje af voor jullie!

    Wij zien wel uit naar een weerzien, echter aan de avonturen te zien plakken jullie er vast nog wel een jaartje aan vast!

    Ik heb Vééél geduld, liehebbende Wil-Ma'tje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hier lekker uitgeslapen voor een verlaat ontbijt lunch. Twee bakkies koffie en witte boterhammen met sesamzaad met kaas en hagelslag! Temperatuur is waarschijnlijk wat lage dan bij jullie, maar hier schijnt de voorjaarszon ook heerlijk. Zo met de scooter naar Leiden! Late dienst!

    BeantwoordenVerwijderen