donderdag 17 maart 2011

Snorkelsessies Pulau Weh

We hebben tijdens ons verblijf op Pulau Weh menig uur in het water doorgebracht, zowel met een duikuitrusting, als ook met de ouderwetse snorkel, masker en flippers. Het duiken was prachtig, maar tijdens onze snorkelsessies, die voor de deur van onze bungalow aan de oever van de Andamanzee begonnen, hebben we ook indrukwekkende dingen gezien.
Trek je klamme, dampende duikschoenen aan en spring met ons in het turkoois voor een snorkelsessie.
Een kleine afdaling naar de waterkant en het feest kan beginnen.
Dit is géén aangespoelde Mola Mola, maar Ed die een setje Robust Ghost Pipefish (waarover later meer) aan het bespioneren is.
In een volgend blog zullen we wat fototjes plaatsen van het onderwaterleven rond Pulau Weh en het eilandje op de foto hierboven: Pulau Rubiah.

2 opmerkingen:

  1. Hè watersnoeten,

    Helder als glas dat water in de Oceaan. Ik heb gisteren even op G-maps gekeken, volgens mij is het eiland ongeveer 20 KM breed. Veel wegen en nederzettingen kan ik zou zien liggen. Wat een mooie natuur, het is een groen eiland, met een zeewindje?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Toch maar weer een vijver in de nieuwe tuin? Ik weet niet of het hier ook werkt met pannekoeken en bananenmschillen? Heerlijk zo'n rif voor de deur om lekker te snorkelen!

    BeantwoordenVerwijderen