zaterdag 5 maart 2011

Poppy Fish Farm

Op minder dan twee keer vallende steenworpen afstand van Hariara Guesthouse kan je volgens de Lonely Planet de lekkerste mix fruit pancakes en gebarbecuede vis van het Toba meer eten.
Bij het zien van het uithangbord van Poppy Fish Farm loopt het water ons al in de mond: verse boerderijvis.
Poppy heeft een mooie theorie over hoe je de lekkerste vis van het Toba meer kan kweken. Bak de beste pancakes van het Toba meer, voer ze aan de vissen en voilà: de lekkerste vis van het Toba meer. Poppy voert zijn vissen, die hij houdt in zijn vijver, iedere dag met pancakes en bananenschillen.
Minstens twee uur van te voren dien je op te geven dat je vis wilt eten. Poppy vist dan een mooie vis uit zijn vijver via een speciaal visnet. Verser kan het niet.
Vervolgens wordt de vis op authentieke wijze bereid op de speciaal gemetselde barbecue met een dak van golfplaten.
Poppy laat trots zijn handen zien. Al tien jaar werkt hij hard aan zijn fish farm en restaurant. Daarnaast heeft hij ook vijf 'cheap' rooms voor backpackers. Hij heeft een mooi universeel doel voor ogen met al dat werken.
Een betere toekomst voor al zijn schatten van (klein)kinderen.
En wie weet kunnen ze gaan studeren aan de universiteit.
Deze haan is voorlopig de kok nog even te slim af. Tip voor deze haan: neem vooral geen pancakes en/of bananenschillen van die vriendelijke Poppy aan, anders lig jij binnenkort óók op de barbecue!

2 opmerkingen:

  1. Kijk, dit is nu je van HET! Een man naar m'n hart die Poppy het is een TOPPY! Geen kapsones, lekker met z'n visjes bezig en een zwerm kleinkinderen om zich heen. 'k Zou er zo naar toe willen vliegen, lekker naar Schiphol een ticket kopen en weg..., spelletjes doen met de kids van Poppy! Waarom moeilijk doen als het genoegelijk kan? Groeten aan TOPPY van bick Mamma!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. waarom hoor ik heel hard *DING DONG* en krijg ik ontzettend de neiging om met mijn vingers te knippen en messen te werpen in weerloze pakjes boter????

    Enneuh; sjoeh onderaan de pagina met 7 miljoenmiljardtriljoen roepia? SHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOPPIIIIIIIIIIING!

    XXX en BFFE!!!!

    BeantwoordenVerwijderen