dinsdag 20 december 2011

Fijne kerst

Morgen vervolgen we onze reis naar het eiland Pulau Ay. Er is op het eiland geen zoetwater bron, er is nagenoeg geen elektriciteit en al helemaal geen internet. We zullen dus waarschijnlijk een weekje uit de lucht zijn.We kunnen onze trouwe volgers natuurlijk niet de kerstdagen in sturen zonder kerstblog. Alleen is het op een moslim-eiland lastig kerstfoto’s maken. We kwamen niet verder dan, met het oog op de kleur van Jacob, een flauwe woordgrap over een witte kerst.Of wat dacht u van deze: in Nederland schuiven jullie wellicht aan voor een diner met kalkoen, maar hier zijn ze meer aan Kakkentoe. Anyway, wij wensen jullie een zalige witte kerst en (een) zeer smakelijk(e) kerstdiner(s).

1 opmerking:

  1. Een sneeuw-witte Kerst voor jullie met deze vrolijke vogel, wat een pret met zo'n kakelend beest!

    Het valt mij wel op dat jullie een hang hebben naar een "onbewoonde eiland sfeer"! Geen zoet water en elektriciteit, dit wordt een heel speciale Kerst. Stoer en actief blijven is dus aan te raden, niet in een hutje gaan zitten suffen hoor!!!

    Wij verzorgen de voorgerechten/hapjes voor 14 personen, pompoensoep en garnalencoctail. De eerste dag zingen wij de carols en de 2e dag gaan wij heerlijk wandelen aan de kust.

    Happy time, enjoy the Christmas days!!!

    BeantwoordenVerwijderen