zondag 4 december 2011

Onze naam is genoemd

Wie zegt dat je simpele leven als duikinstructeur geen eeuwige roem kan opleveren heeft het volledig mis. We maakten eerder al furore op de cover van het Nederlandse magazine 'Duiken', in de wijd verbreidde kwaliteitskrant 'Alphen.CC' en nu veroveren we zelfs de Chinese media.
Yep, om Prof. Dr. Ir. Akkermans maar eens creatief te citeren: 'Onze naam wordt genoemd'. Het betreft een artikel tegen haaienvinnensoep en het illustere 'Finning'; het afsnijden van de vinnen van levende haaien. We schrijven deze post op de luchthaven van Makassar, wachtend op onze vlucht naar Kota Ambon. We zagen tot ons grote verdriet in Maleisië al manta's en haaien op de vismarkt en we gaan nu maar eens kijken hoe het er in de Molukken aan toegaat.

1 opmerking:

  1. Hé lieverds, nog net even een berichtje onderweg naar Ambon, dat had ik niet verwacht, wij dachten dat jullie wel even een paar dagen uit de lucht zouden zijn!

    En ja, wie goed doet, goed ontmoet! De inzet voor de haaien wordt gewaardeert, men en diervriendelijk! Op jullie reizen mocht je ervaren dat er nog veel ten goede kan worden verandert!

    Het is hier nu 06.00 uur in de (zondag) morgen, storm, regen, het wordt een huiselijke dag! Ik ga een kaarsje aansteken uit verbondenheid voor jullie vlucht naar Ambon!

    Behouden vlucht...! Liefs van Ma

    BeantwoordenVerwijderen