dinsdag 20 december 2011

Naschrift Mutiara

Abba, de eigenaar van Mutiara Guesthouse was verheugd om te horen dat zijn heerlijke (t)huis is genoemd op ons weblog. Maar hij was ook commercieel genoeg om te vragen of we niet even zijn website of telefoonnummer kunnen toevoegen indien er iemand via onze blog een verblijf wenst te boeken.
En of we dan ook gelijk een foto kunnen plaatsen van het heerlijke buffet dat zijn vrouw dagelijks bereidt voor de gasten. U roept en wij draaien. Gisteren stond er trouwens op het menu: barracuda van de bbq, Indiase tonijn curry, tomatensallade, Thaise kangkung, tempe en tahu sambal goreng en gado-gado.Abba vertelde ons van een meerjaren project waarme hij bezig is. Stap voor stap bouwt hij een nieuw, groter guesthouse in koloniale stijl. We weten zeker dat het een succes gaat worden, want de details zijn nu al prachtig, zoals dit VOC hek dat Abba speciaal in Java heeft laten maken.

1 opmerking:

  1. He reizigers,

    Jullie al weer vroeg aan het Kerstdiner!

    Hier hebben we gisteren de operatie van Pa Pattinaja gehad in Amsterdam. Vooralsnog een veel kleinere ingreep dan verwacht en hij was gisteren al aan het eten en drinken, terwijl de ruggenprik nog niet was uitgewerkt!

    Hopelijk gaat zijn herstel vlug en vieren we de feestdagen met z'n allen!

    1e Kerstdag op de Valeriaan het menu is nog niet bekend?

    Groeten,
    Mart

    BeantwoordenVerwijderen