vrijdag 22 juli 2011

Happy E(n)d

Het pad van reizen door China gaat voor Ed niet altijd over rozen. Hij spreekt weliswaar - op exact twéé woorden na - geen woord Chinees, maar voelt haarfijn aan - want daar heeft hij veel van - dat de meeste dames niet té dicht tegen hem aan willen staan in het openbaar (vervoer). Hij hoort ze denken: "Bah, die buitenlander stinkt."
Deze dame leek gelukkig geheel geen probleem te hebben met onze dampende Ed. De pech voor Ed was hier echter dat hij bijna een uur met opgetrokken knieën moest zitten in de overvolle stadsbus.
Opgelucht de benen weer te mogen strekken maar wel uitgehongerd, zochten we naar het hierboven genoemde vegetarisch restaurant. Het feit dat we geen live foto hebben bijgesloten verraadt het teleurstellende nieuws dat we na een uur zoeken het restaurant niet hebben gevonden. En of dat niet genoeg was voor Ed; de maaltijd die we vervolgens nuttigden, was geenszins lekker te noemen.
Gelukkig liepen we op weg naar ons hotel dit fijne en hippe etablissement 'Misòo' tegen het (nog steeds dampende) lijf. Vergezeld met live achtergrondmuziek maakten de wafel met slagroom, de café latte en de Kahlua Ed's dag toch weer helemaal goed.

1 opmerking:

  1. Oei. oei, nog een enkele dagen eten in deze stad en Ed is flinter dun. Toch positief, zo zijn jullie; uren lopen, kleine hapjes van onsmakelijke maaltijden..., heel snel de in Nederland aangekomen kilo's zo weer kwijt!

    Eet veel fruit, drink water lieverds, zo blijven jullie fit en helder in de bol!

    BeantwoordenVerwijderen