donderdag 7 juli 2011

Meebouwen aan zandkastelen

Al zestien maanden lang proberen we zo ver mogelijk weg te blijven van de kluswerkzaamheden in het nieuwe huis van Ed's broer Martin en schoonzus Roos. Het leek ons te gaan lukken, maar op de ochtend van vertrek naar Hong Kong moesten we er toch aan geloven.Dit is Martin. Hij vroeg met zijn droevigste gezicht of wij hem wilden helpen met het scheppen en kruien van een beetje zand.
Zo ziet een beetje zand er uit, of liever gezegd, zo ziet 16 zand er uit. De fijnproever ziet er wellicht een weelderige buste in, Ed daarentegen brak het zweet al uit alvorens hij was begonnen met scheppen.
Roos in haar nieuwe XL zandbak. Op de achtergrond een 'hard werkende Ed'.
Die charmante zweetplekken onder Ed's oksel zijn puur en alleen van het toezien hoe Mart keihard aan het scheppen is. En dan die handschoenen, die waren ook duidelijk alleen voor de sier.Shu deed ook net alsof ze hard heeft gewerkt - deze foto is gemaakt nadat de berg verplaatst was richting achtertuin. Juist op het moment verscheen Shu ten tonele met haar kruiwagen en scheppen: 'Oh, zijn jullie al klaar?' Kort en goed: we hebben lekker meegewerkt en vinden het jammer dat we niet vaker behulpzaam konden zijn bij de totstandkoming van hun paradijselijk stulpje.

1 opmerking:

  1. Met vereende krachten is de klus weer geklaard, jullie hebben een blijde lach op het gezicht van Martin getoverd!

    Samenwerking is van belang, betrokken zijn bij elkaars leven.., ik vind jullie allemaal geweldige kanjers!

    BeantwoordenVerwijderen