donderdag 7 juli 2011

Hong Kong here we come!

En zoals aan alle vakanties een einde komt, kwam ook aan ons verblijf in Nederland een eind. Het is gewoonweg geweldig geweest om in een periode van zes weken zó intensief met familie en vrienden door te brengen. De warmte waarmee we door iedereen werden verwelkomd, de gastvrijheid van het in gebruik nemen van huizen, auto's en fietsen, de vele verwennerijen aan maaltijden en de fijne gesprekken, heeft ons wederom doen beseffen dat we een fijn stel familie en vrienden hebben.
We vertrekken dan weliswaar weer lekker richting Azië, maar we komen zéker terug.
In Hong Kong aangekomen, werden we direct al in de Chinese zoektocht naar geld meegesleurd. Hier in Happy Valley, waar iedere woensdagavond de paardenraces worden gehouden, hebben we na een avondje gokken netto € 2,77 gewonnen. Een mooi zakcentje om het komende reisjaar te beginnen, niet?

1 opmerking:

  1. Heerlijk om je overal thuis te kunnen voelen, met op de achtergrond een hele schare familie en vrienden die met hart en ziel meeleven met het "Ed en Shu Ming veroveren Azië plan"!

    Dat het voor jullie heel veel moeite, gesjouw, afzien, zweetdruppeltjes, prettige en heel vervelende ervaringen opleverd zijn wij ons ten volle bewust.

    Gelukkig zijn er overal goede mensen, daar moet je een "fijne neus" voor hebben. Altijd de mooie herinneringen blijven bewaren, dat is mijn advies.

    Zondag ga ik voor jullie bidden in de Goede Herderkerk, wij steken een kaars aan en brengen de spirituele kracht over naar jullie, onze geliefde wereldreizigers.

    Gelukkige, indrukwekkende tijd samen! Wij hopen jullie volgend jaar weer heelhuids in de armen te kunnen sluiten! Behouden reis!

    BeantwoordenVerwijderen