dinsdag 12 juli 2011

Randy's Rice Rolls

Met dank aan vriend Randy lijkt het er op dat we de Chinese internet autoriteiten een klein beetje kunnen omzeilen. Hij gaf ons een tip hoe we tóch op ons blog en sites als Facebook en Youtube kunnen surfen, ondanks de restricties vanuit overheidswege.
Hij gaf ons de tip tijdens een lunch in Shenzhen afgelopen zondag. We hadden afgelopen maand in Nederland al afgesproken om op 10 juli samen te dim summen in Shenzhen.
Randy is zeer recentelijk naar China vertrokken om aldaar te gaan werken in de telecom. We moesten natuurlijk wat eigenaardigheden over Chinezen met elkaar uitwisselen. En een lunch bij Shang restaurant in Shenzhen bleek hiervoor een perfecte setting.
Ondanks de gedetailleerde beschrijving van Randy's medische keuring lieten we ons de heerlijke happen goed smaken. Fijn om hem hier weer te treffen.

1 opmerking:

  1. Hé Ed en Shu Ming,

    Dit is met recht een hartverwarmende ontmoeting, een stukje Holland in het prachtige, indrukwekkende grote China. De dim sum smeedt vriendschappen aan één! Wij zijn heel blij met de voortdurende contacten waarin jullie ons van alles over China leren!

    In Alphen zijn Mart en Roos even van hun terras afgeregent, tijd voor rust voor onze noeste werkers. Volgende week zal het beter gaan.

    Groeten van de happy family!

    BeantwoordenVerwijderen