donderdag 7 juli 2011

Op audiëntie bij onze Shu

Net als serieuze meetings en vergaderingen moesten alle ontmoetingen met vrienden en familie strak in de agenda's worden ingepland. En omdat Shu (veel) meer mensen wilde zien, dan dat er dagdelen zijn waarin ze ingepland konden worden, restte er maar één oplossing.
Shu koos een centraal in de Randstad gelegen, typisch oud Hollandse lokatie langs de A4.
De befaamde Pannekoekenboerderij in Leiderdorp. Lars en Martijn kwamen als eerste langs voor een rendez vous (en een pannenkoekenlunch) met Shu. Na hun vertrek bleef Shu de hele middag hangen in de pannekoekenlucht om haar oude teamgenoten één voor één te zien binnendruppelen.Marike en Edith arriveerden stipt om 14:30 uur voor hun audiëntie. Ze zijn de hele middag gebleven en rondden een leuke dag af met een heerlijke pannenkoek. Michel stopte bij ons voor een drankje en vervolgde spoedig zijn weg naar zijn volgende borrel.
Ook Eric kwam langs en Saskia nam haar kids mee om even gedag te zeggen. Dat deed Ella over de telefoon, zij kon er door de drukte niet bij zijn.
Helaas meldde Resh zich ziek. Gelukkig heeft Shu hem op een later tijdstip nog ontmoet in Amsterdam, waar ze ook Saskia van Maris trof in de alom geprezen "De Taart Van Mijn Tante".

Geen opmerkingen:

Een reactie posten