zaterdag 30 juli 2011

Mik en Max

Gisteren was het 25 dagen geleden dat we weer op het vliegtuig stapten om onze reis, na een kort intermezzo in Nederland, in den Oost voort te zetten. Dat is een mooi moment om in retrospectief de gastvrijheid van twee grootheden - Mik en Max - nogmaals te onderstrepen.Hier balanceert acrobaat Max op de linker heup van Ed. Het is de zoon van Harro en Marjolein. Max stemde in met ons verblijf in zijn huis in Hoofddorp terwijl hij met pa en ma in Spanje vakantie vierde.
Deze kerel herkent u wellicht van een eerder blog. Het is Mik, zoon van Jeroen en Alex. Ook hij stelde zijn casa aan het Stadionplein in Amsterdam voor ons open terwijl hij zich door zijn pa en moe liet fêteren tijdens hun verblijf op Ibiza.
Als schamele blijk van dank voor het geboden onderdak hebben wij de mannen bij thuiskomst van hun vakanties Ed's beruchte Gado Gado voorgeschoteld.
Loopt u het water bij het zien van dit kleurrijke maal al in de mond?
Het was meer dan genoeglijk om met de heren te dineren. De enige bezoedeling op de feestvreugde was het gevecht op leven en dood tussen Ed en Shu om de laatste kroepoeken. Met andere woorden: moiboi's Mik en Max zijn masterlijk!

1 opmerking:

  1. Max en Mik zijn de eigentijdse trendsetters van 2012, één blik van de jonge knapen is genoeg om het facilitair bedrijf in gang te zetten! Daar zijn niet veel woorden voor nodig, een enkele stevige grijns naar je gasten doet wonderen!

    Zo zij hebben die wereldreizigers helemaal ingepalmd, de vrolijke snoeten van de boys blijven in jullie hoofd "hangen". Zelfs in het verre China, de banden zijn gesmeed voor het leven!

    Nog een paar jaartjes even wat bijleren en de jongens komen er aan! Leren duiken bij Oom Ed en Tante Shu Ming, logeren en...,voor jullie
    een echte Hollandse hutspot koken?

    BeantwoordenVerwijderen