woensdag 7 maart 2012

Crazy Wanderers

Via het wereld wijde web ontmoetten we Rupak Chatterjee, mede-oprichter van de Crazy Wanderers, een organisatie van gidsen met een verlangen om reizigers meer te laten zien dan alleen de toeristische hotspots. Gisteren crashten we onze knapzakken in Rupak's homestay en nam hij ons, samen met zijn Duitse vriendin Daria, mee op sleeptouw.
We deden we een rondje door Noord Kolkata's wijk Dum Dum en we lunchten in een restaurant in een parkeergarage van een shopping mall - yep, only in India.
In de avond kwam een groep kids op bezoek. Ze komen al geruime tijd bij Rupak over de vloer voor een lach en wat creatieve expressie. Shu greep de gelegenheid aan om de meiden zogenaamde friendship armbandjes te leren haken.
De jongens waren meer geïnteresseerd in het naderende Holi feest. Ze oefenden alvast hun kleursmeer manouvres op Ed's aanzienlijke voorhoofd.
Het meisje in de witte jurk, Rani, pikte het haken het snelst op en had binnen een mum van tijd twee armbandjes gehaakt.
Uiteraard moesten de prinsessen aan het eind van een zeer geslaagde avond met z'n allen op de foto.

1 opmerking:

  1. Andere wereld, veel mensen met aangepaste (voor ons) levenswijze. Geen stoelen...,samen op een kleed haken met Shu Ming, nou als dat geen feestje is????

    Veel mensen in grote villa's zouden willen ruilen om de lach van deze kinderen, happy time want onze Ed en Shu Ming komen met grappen en grollen langs! Dat staat ze op het lijf geschreven!

    Ik zou ontzettend graag eens om een hoekje willen kijken, wat een pret, deze kleurrijke mensen zijn een verademing in ons bestaan!

    BeantwoordenVerwijderen