donderdag 29 maart 2012

Shuba stamp

Als u vandaag uit wandelen was gegaan door Kolkata, dan had u een opmerkelijk tafereel gade kunnen slaan.Met een betrapte blos op haar gezicht komt onze Shu een zeer pikant uitziend winkeltje uitgesneakt. Wat is hier loos?
Verwonderd gaat er door u heen: 'Wat zou er in die tas met wonderen zitten? Wat is hier in hemelsnaam gaande?'
Onderzoekend kijkt u snel rond naar een aanwijzing en u vindt het vreemde naambord van de winkel en u denkt bij uzelf: 'Presto, personalised wonders?'
Na enig aandringen komt Shu's aap uit de mouw; ze tovert een doosje uit haar tas met daarin een stempel.
Het blijkt een speciale Shuba Diving stempel. Het eerste ontwerp was van oud-duikstudente Xiao Dong - zij van die teentekening - en Ed heeft hem verder digitaal uitontwikkeld.
Chinese studenten zijn gek op stempels in hun logboeken en vanaf nu kan Shu ook letterlijk overal haar stempel op drukken. Ze startte vandaag gelijk haar urban guerrilla advertising campaign op de aanplakbiljetten in de stad.
En dit gaat u nog heel vaak en heel veel zien, op elk onbeschreven stukje papier. De website shubadiving.com moet nog worden gebouwd, maar dat is van later zorg; de stempel is er alvast.

5 opmerkingen:

  1. Haha Shu veel mensen zijn daar helemaal weg van! Dus wederom een goede move om je personal stamp te produceren. Heb je hem ook in taouage uitvoering? Veel plezier Mart

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hé Shu Ming, dat ziet er gaaf uit! Professioneel, het nodigt uit tot een ludieke duik in onbekende oceanen! Deze persoonlijk door jullie beiden ontwikkelde stempel zal ongetwijfeld zijn weg vinden en nog veel gebruikt worden! Heel handig!

    Ik ben verbaasd als ik zie wat er in die kleine winkeltjes in India allemaal te vinden is! De laatste dagen van het verblijf aldaar zullen jullie je niet vervelen!

    Nog slecht ander halve dag en dan zijn jullie "in de wolken" vliegen over de oceaan naar het vertrouwde Bangkok en Koh Tao, de thuishaven! Lucky time, goede vlucht! Wij denken aan jullie!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Marcel v Egmond1 april 2012 om 10:31

    Dag Ed & Shu,

    Wat een mooie verhalen, zit in het LUMC te wachten op de bevalling van Jet.
    Alles lijkt goed te gaan, en om de tijd door te komen even checken hoe het daar gaat.
    Komen jullie ooit nog naar huis?

    Jullie doen goed werk daar, geniet ervan.

    gr

    mars

    BeantwoordenVerwijderen
  4. En...., het werd een meisje, Loesje van Egmond werd op zondag 1 april geboren, dochter van Marcel en Jet. Haar "grote" zus vindt het natuurlijk geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. p.s. De zussen Marie en Loes zien er op de foto's uit als Hollands welvaren, zij wonen in het mooie rustieke bloemendorp Rijnsburg, wij wensen ze samen veel geluk in hun "jonge"leven!!!!

    BeantwoordenVerwijderen