donderdag 22 maart 2012

Selimpur Basti

Zelfs wíj hebben wel eens een aardig idee. We bedachten dat het wel leuk zou zijn om ons eigen mini project te doen met wat Kolkata kids. Ter voorbereiding gingen we op zoek naar een geschikte plek en wat geschikte kids om een creatieve middag mee te beleven.
We waren al eens bij de kids van de Kalikapur Road Selimpur sloppenwijk. Ze herkenden ma'am Shu en waren blij verrast haar weer te zien.
Deze plek gaat ons aan het hart. Daarom besloten we dat we hier aanstaande zaterdag terugkomen met een berg kleurboeken en -potloden om samen met deze snotapen wat binnen de lijntjes te krassen. We gaven ze alvast ons visitekaartje zodat ze de kleurstiften bestelling aan ons kunnen doorbellen.
Ed sloop onderwijl op zijn tenen tussen de kids door om hier en daar een plaatje te schieten. Maar dat bleef natuurlijk niet onopgemerkt. Binnen no-time werd Ed nagenoeg bedolven onder een zwerm joelende potentiële modellen.
Bij wijze van afleidingsmanoeuvres deed Shu hier en daar een groepsportretje, zodat Ed de kids alvast één-op-één kon vangen op een fotorolletje.

1 opmerking:

  1. Happy time for the kids! Wat een belevenis, grappige mensen uit West Europa hebben belangstelling voor hun dagelijks leven. Nu met elkaar op de creatieve toer, 'k ben zo benieuwd naar het resultaat! Wat een spannende dag zal het voor deze kinderen worden!!!

    Ed staat nu stevig in zijn (sport) schoenen, de slippers even in de koffer gelaten! Deze kinderen zullen in jullie herinnering blijven, geniet van en met elkaar.

    Ik kijk al uit naar de kleurige beelden van de tekeningen, wat een vrolijke workshop gaat dat worden!

    Love for the children! En groeten van tandarts Keijzer (daar was ik vanmorgen, hij miste je Ed) helaas gaat hij volgende week mijn oude vulling vernieuwen! Even moed verzamelen !

    BeantwoordenVerwijderen