maandag 19 maart 2012

Sikandar 18

Onze jonge vriend Sikandar vertelde ons afgelopen week dat hij weldra 18 zou worden. Een heuglijke gebeurtenis die moest worden gevierd. We brachten hem een verjaardagstaartje en gaven hem ingelijste foto's van Shu en Ed. Dat viel in goede aarde en hij nodigde ons uit voor zijn partijtje.
Om 20:00 uur 's avonds werd de offici
ële verjaardagstaart binnengedragen. Hij werd midden in het huis op een plastic kruk van kaarsjes voorzien - die werden aangestoken en vakkundig uitgeblazen - en vervolgens werd de taart aangesneden.
Geen gedoe met schoteltjes en zilveren gebaksvorkjes. Doe je waffel open en het feestvarken propt een stuk taart bij je naar binnen.
Weldra was het tijd voor serieuzer zaken. Alles ging aan de kant, de stereo ging voluit en de meiden drongen zich naar de ge
ïmproviseerde dansvloer.
De mooiste meisjes bleken ook hier de meisjes die het fijnst dansen.
Van achter een hekwerk voor het raam gluurden de jongste jongens verhit naar de swingende heupen.
Een enkeling van de jonge heren had zich naar binnen weten te werken en voelde zich de koning te rijk.
Sikandar had twee Engelstalige nummers in zijn collectie. Die gingen op repeat en het duurde daarom niet lang voordat ze door iedereen konden worden meegebl
èrt.
Voordat we het vergeten, er moet natuurlijk een plaatje tussen van de jarige Job. Sikandar is de persoon met de helm - ter verduidelijking: de persoon rechts in beeld.
We sluiten af met een plaatje van het hele stel. Het was een prima partijtje.

1 opmerking:

  1. Slimme Ed en Shu Ming mogen weer een feestje meemaken, helemaal TOP! En wat voor feest, puur vermaak omdat je blij bent met de verjaardag van Sikander, vrolijke vent!

    Op deze manier leven daar kan je toch geen genoeg van krijgen?

    BeantwoordenVerwijderen