Aangezien het alweer bijna drie weken geleden is geweest dat we een blog hebben geschreven over eten, volgt hier maar weer eens een spannend smulavontuur. We zijn in Beijing, of zoals sommigen het spellen: Peking. We moesten natuurlijk een bezoek brengen aan een écht Peking eend-restaurant.








Zo daar zit ik dan op een vroege vrijdagmorgen, in de ultime sfeer van knallende bliksem en rollende donder (feest van het laatste zomerweekend in augustus) te watertanden. Wat een verukkelijk maaltje, vooral het bruine velletje, niet te versmaden.
BeantwoordenVerwijderenIk ben net een beetje bij gekomen van de Mosseldag in Yrseke, met 30.000 bezoekers een succes, de mosselen en oesters zijn heel goed dit jaar!
Wat mooi dat we het allemaal mee mogen maken!
Stoer van Ed dat hij die grote eenden slachting voor zijn geliefde Shu Ming mee wil maken en voor de familie wilde vastleggen met zijn camera!
'k Ben trots op je ZOON! Bick kissy!