woensdag 31 augustus 2011

Shu op jacht

Ons avondmaal wordt om wille van Ed's veeleisende levensstijl menigmaal genuttigd in een vegetarisch etablissement. Het ontbreken van vlees in Shu's schijf van vijf veroorzaakt normaliter geen heikele situaties, maar onlangs at Shu een sappige Yak steak. Daarmee was de beer los. Ze had weer bloed geproefd en haar honger naar vlees is sindsdien niet meer te stillen.
U denkt wellicht een plaatje te bekijken van Shu die een poging doet om een kalfje te knuffelen. Niets is minder waar. Feitelijk bent u getuige van Shu's sluwe poging om haar Andalusische kalfslapjes veilig te stellen.
Wederom: u ziet vrolijk huppelende lieve biggetjes, maar madam denkt watertandend aan Babi guling.U begrijpt: lekkere sappige Karbonades á la Gordon Ramsay.
Deze jongen las Shu's gedachten, maakte zich uit de varkenspootjes en verborg zich uitermate kundig onder een struik. Wees dus vooral gewaarschuwd: houdt uw huisdieren binnen.

1 opmerking:

  1. De lachende gastronomische speurtocht van Shu Ming doet ons even schudde buiken van het lachen!! Wij stellen ons zo voor dat het natuurlijk uitstekend gevoede loslopende biovee, garant staat voor heerlijk BBQ.

    Maar helaas Shu Ming, Ed wil geen 7 dagen in de week bloed zien vloeien van die ontzettend lieve beesten. Het zal dus wel 50/50 worden, veel groeten en fruit dus..., ook veel beter voor je darmen!

    Wij aten vandaag snijboontjes/champ./spekjes met...,BLINDE VINKEN..., de mensen daar zouden in een deuk liggen van zo'n klein vinkje op je bord!

    BeantwoordenVerwijderen