vrijdag 26 augustus 2011

Sichuan

We reizen nu dus door het Westen van China, de provincie Sichuan om precies te zijn. We hadden een hele tijd geleden al een ticket geboekt vanuit Beijing naar de hoofdstad van de provincie Sichuan, Chengdu. We waren alleen eigenlijk een beetje kwijt wat we hier ook al weer van plan waren te gaan doen. Kortom, we waren reisplanloos.
In ons hotel in Chengdu hebben we binnen een minuut of vijf een route opgesteld voor de komende vier weken China. Het komt neer op een aardig stukkie bergen, met hier en daar een Shangri-La en wat minderheden.Enfin, jullie zitten vast al weer op het puntje van de weblog-volgers-stoel. Het belooft immers wat moois. Hopelijk kunnen we jullie van dienst blijven zijn met veel super posts, maar lieve kijkbuiskonijnen, we zijn hier qua internet in wat minder ontwikkeld gebied, dus hou jullie vingers gekruist.

1 opmerking:

  1. Wij doen moedig mee, linker hand vingers gekruisd en de rechterhand de V als vredesteken! De komende weken wensen wij jullie waardevolle ontmoetingen met vreedzame mensen toe! Doe je warme vesten aan, het zijn harde streken waar de mensen in de hoger gelegen streken met hun oer oude levenswijze (over)leven!

    Voor ons zijn jullie zeer kostbaar, daarom willen wij jullie goede raad geven, let goed op en wees voorzichtig!

    BeantwoordenVerwijderen